Kids' hack – Gör din egen app

Gör en grym app.
 Och se den bli verklighet.

Kids’ hack – Gör din egen app

Gör en grym app.
 Och se den bli verklighet.

Barn och unga mellan 10 och 16 år är extremt kreativa och gör oftast något helt nytt utan att tänka på det. Som en ny app till exempel. Särskilt om de har pedagogisk handledning av några väldigt duktiga utvecklare som vet precis vad de pratar om. Välkommen till Kids’ hack – Gör din egen app. På F Nation.

12 juni – 16 juni
Fem kurstillfällen om 6 timmar vardera, sammanlagt 30 timmar. Dagtid (9:00 – 15:00)

Avgift för kursen är 5 625 kr inkl moms (4 500 kr ex moms). Då ingår entré till Fotografiska i samband med alla kurstillfällen.

Kursens innehåll

Under pedagogisk ledning av duktiga utvecklare lär du dig, individuellt och i grupp, att göra bra och roliga appar.

För att förverkliga en app räcker det inte med en idé. Du måste också kunna förklara hur du tänkt, och sälja in idén. Och sist men inte minst måste du kunna samarbeta.

F Nation använder pedagogiska modeller som learning–by–doing, learning–by–reflection och action learning.

Men räkna inte med att du kommer sitta still framför en skärm hela dagarna – du kommer också få utlopp för både spring i benen och myror i brallan. Och så kommer du att träffa kompisar för livet såklart!

Det här kommer vi att göra:

  • Kreativt idéskapande
  • Roliga gruppaktiviteter
  • Presentationsteknik
  • Och mycket mer

Något för dig?

Vill du släppa fram kreativiteten och lära dig hur man gör en riktigt bra app? Och vill du veta hur du säljer in din app och får den att bli verklighet? Ja, då är den här kursen något för dig.

Lunch och mellanmål ingår.

Om du inte kan betala hela eller delar av kursavgiften, berätta det för oss i kommentarsfältet när du gör din ansökan nedan. Vi har ett antal stipendieplatser som du då kan vara aktuell för. Vi återkommer till dig efter att du skickat in din ansökan.

OBS! Avgiften för denna utbildning kan komma att sänkas. Vill ditt företag vara med och sponsra Kids’ hack, hör av dig till oss.

Om våra utbildningar

Vi tror på korsbefruktning mellan olika läranden och ämnen – för oss är kreativitet just det, att få något nytt att uppstå genom att koppla samman två eller flera redan kända faktorer.

Välkommen!

Anmäl dig till kursen här nedanför och gör en grym app. Eller mejla oss om du vill veta mer.

Ansök till kursen Kids’ Hack

Vi hör av oss till dig så fort vi kan, vanligtvis inom 24 timmar. Om du har några frågor är du välkommen att mejla oss. Se anmälningsvillkor här.