Gamification & Talent Management

Motivera och behåll talanger med hjälp av Gamification
I samarbete med GamifyUs

Gamification & Talent Management

Kunskapsfrukost på Fotografiska

Nyfiken på F Nation och Gamification? Välkommen att äta Kunskapsfrukost med oss.
Under en intensiv, men avslappnad timme bjuder vi på frukost och värdefull kunskap som du kan praktisera på jobbet redan innan lunch!

Till ansökan

Torsdag 7e september kl 9:00 – 10:00 (frukost från 8:30).

Vi bjuder på frukost, kunskap och entré till Fotografiska.

Motivera och behåll talanger med hjälp av Gamification

Gamification har varit ett buzzword för människor inom alla möjliga typer av yrken och branscher i drygt sju år. Genom att låna mekanik och insikter från spelens värld har många försökt att påverka kunders beteenden och anställdas motivation. Med blandade resultat.

Hur har Gamification använts hittills för att attrahera och behålla kompetent personal, och hur ser den närmaste framtiden ut? Två experter på området – Frida Monsén från Meet In Grid och Daniel Wägerth från Shortcut – besvarar de frågorna och många andra. Dessutom får du en liten inblick i vilka typer av Gamification som skulle fungera på dig.

Den här Kunskapsfrukosten är för dig som jobbar inom HR, Tech eller är en ledare. Under en intensiv timme kommer du att få en grundförståelse för Gamification och verktyg som du kan använda redan innan lunch.

 

Ansök Här

GamifyUs är Skandinaviens första konferens kring affärsnyttan med Gamification och VR. Hur kan motivationsfaktorer från spel användas för att utveckla produkter, organisationer och individer? GamifyUs samlar experter, trender och de ledande företagen på området. Det blir en heldag med nätverkande, inspiration och konkreta exempel på hur Gamification och VR kan göra skillnad på framtidens arbetsplatser.

Läs mer om GamifyUs här

F Nations Kunskapsfrukostar

Kunskapsfrukost på F Nation är gratis men kräver föranmälan. Vi förbehåller oss rätten att fakturera en no show-avgift om 275 kronor om föranmäld ej nyttjar sin plats. Det är helt okej att överlåta sin föranmälda plats, till vän eller kollega, eller någon som du tror skulle ha nytta av kunskapen och bidra till en intensiv och smart frukost.

Om du vill kan du passa på att uppleva aktuella utställningar på Fotografiska efter frukosten. Vi bjuder på det också.

Frukosten kan komma att fotograferas och live-sändas i marknadsföringssyfte.

Om våra utbildningar

Vi tror på korsbefruktning mellan olika läranden och ämnen – för oss är kreativitet just det, att få något nytt att uppstå genom att koppla samman två eller flera redan kända faktorer.

Välkommen med din anmälan nu!

 

Ansök här