Mediapsykologi

Kunskapsfrukost på Fotografiska

Mediapsykologi

Kunskapsfrukost på Fotografiska

Nyfiken på F Nation? Välkommen att äta Kunskapsfrukost med oss.
Under en intensiv, men avslappnad timme bjuder vi på frukost och värdefull kunskap som du kan praktisera på jobbet redan innan lunch!
Anmäl dig till vår reservlista, begränsat antal platser. Välkommen!

Nya datum till hösten

Vi bjuder på frukost, kunskap och entré till Fotografiska men vi vill att du som kommer arbetar med kommunikation och marknadsföring.

Mediapsykologi

Denna förhållandevis färska vetenskapliga disciplin är en outtömlig källa till förståelse för allt det som händer, utvecklas och förändras i vår media-styrda värld. Filter-bubblan, FB-algoritmen, fake news, bästa användningen av VR, sexting…

Allt har en förklaring i gränslandet mellan media och psykologi. Lär dig grunderna och förstå hur du ska applicera kunskapen i din egen vardag.

Frukostvärdar är F Nations Anna Hasselström och Mattias Hansson.

Kunskapsfrukost på F Nation är gratis men kräver föranmälan. Vi förbehåller oss rätten att fakturera en no show-avgift om 275 kronor om föranmäld ej nyttjar sin plats. Det är helt okej att överlåta sin föranmälda plats, till vän eller kollega, eller någon som du tror skulle ha nytta av kunskapen och bidra till en mysig och smart frukost.

Om du vill kan du passa på att uppleva aktuella utställningar på Fotografiska efter frukosten. Vi bjuder på det också.

Frukosten kan komma att live-strömmas på Facebook.

Om våra utbildningar

Vi tror på korsbefruktning mellan olika läranden och ämnen – för oss är kreativitet just det, att få något nytt att uppstå genom att koppla samman två eller flera redan kända faktorer.

Välkommen med din anmälan nu!

Anmäl dig till vår Mediepsykologi-frukost här

Antalet platser är begränsat – först till kvarn…
Har du frågor kan du också mejla oss direkt här. Se anmälningsvillkor här.