Om F Nation

Vi tror på kollaborativt lärande där personlig och professionell utveckling går hand i hand.

På Fotografiska i Stockholm skapar vi en plats för utbildningar inom Art, Business, Design & Tech. Här möter mod kreativitet. Nyfikenhet möter prestigelöshet och förmågan att lyssna möter förändring. Här blir generalister specialister. Och tvärtom.

Välkommen till F Nation.

Vi tror på: Man kan nöja sig. Eller inte.

På F Nation finns utbildningar för dig som inte nöjer dig. För dig som vill lära genom hela livet. För dig som vill känna mening och göra gott, eftersom världen ständigt förändras.

Vi tror på: Alla har erfarenheter. Och de ska nyttjas.

På F Nation tror vi på att nyttja varenda erfarenhet som finns i en grupp. Vi tror på att lösa problem tillsammans. På mentorer som guidar istället för lärare som föreläser. Och på tid för reflektion och eftertanke.

Vi tror på: Inte bara en utbildning. Faktiskt långt ifrån.

F Nation huserar på Fotografiska i Stockholm – en plats där konsten spelar huvudrollen och löper som en röd tråd genom utbildningarna. En plats där kreativa upplevelser och aktiviteter är en självklarhet.

Vi tror på: kollaborativt lärande och tvärvetenskap. I kombination.

Det kreativt drivna lärandet i F Nation kombinerar tvärvetenskapliga idéer med praktiska övningar och förser varje deltagare med nödvändiga redskap för att verka och utvecklas i samtiden.

Kontakt

Undrar du över något? Mejla oss så hjälper vi dig.

Kurser för större grupper

Vill du boka 5 platser eller fler? Hör av dig för prisförslag. Vill du ha en utbildning anpassad för just din organisations behov så hjälper vi gärna till med det också.

Anmälningsvillkor

Ibland blir inte livet som en tänkt och planer ändras. Vill du boka av eller flytta din bokning debiteras du en administrationsavgift på minst 15% av kursavgiften. För avbokning mindre än två veckor före kursstart debiteras halva kursavgiften. Om du väljer att sluta en redan påbörjad kurs betalar vi inte tillbaka någon del av kursavgiften.

Ångerrätten vid online-köp innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett meddelande om detta till info@fnation.se inom 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan. Om kursen har startat och du har deltagit vid ett kurstillfälle har du accepterat att avstå din ångerrätt.

F Nation har rätt att ställa in en kurs vid för få deltagare. Om vi måste göra det så återbetalar vi
hela din kursavgift. F Nation förbehåller sig rätten att utveckla och införa nyheter i kursinnehållet.